LIKE ONLINE

Η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσετε μία σχέση, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσετε μία σχέση, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Σε θέματα αγάπης, όλα είναι θέμα χρόνου και σωστού συγχρονισμού.

Και ενώ μπορεί να είναι αδύνατο να προβλέψετε το κατάλληλο timing για οτιδήποτε, χρησιμοποιώντας την αστρολογία, είναι πιθανό να καταφέρετε να προσδιορίσετε κάποια από τα πιο ευνοϊκά timing για ορισμένα γεγονότα στη ζωή σας, όπως το να πάρετε μια προαγωγή ή ακόμη και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, σύμφωνα με την αστρολογία

Η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι αγάπης και να δεσμευτείτε σε μια μακροχρόνια σχέση συμπίπτει παραδόξως με την καρδιά του χειμώνα. Αυτό οφείλεται στη σημαντική προσπάθεια που απαιτείται για την καλλιέργεια ενός σταθερού και διαρκούς δεσμού παρά τις ακανόνιστες καιρικές συνθήκες.

Αντίθετα, κάθε άλλη εποχή προσφέρει σχετική ευκολία λόγω του ευχάριστου καιρού και μόνο. Αν είστε άτομο που αγαπάει τον χειμώνα, πάρτε το ως ένδειξη ότι είστε φτιαγμένοι για μακροχρόνιες σχέσεις.

Στο βόρειο ημισφαίριο, οι κρύοι μήνες εμπίπτουν στις εποχές του Αιγόκερω, του Υδροχόου και των Ιχθύων, ευνοώντας τις σχέσεις που είναι φτιαγμένες για να διαρκούν.

Εποχή του Αιγόκερω (Δεκέμβριος – Ιανουάριος)

Ο Αιγόκερως χτίζει αυτοκρατορίες και γνωρίζει πως το να κάνει βήματα για τον στόχο του είναι σημαντικό. Η στρατηγικά σκεπτόμενη ενέργεια δεν θέλει μόνο δέσμευση αλλά και έναν αληθινό σύντροφο για περάσετε μαζί τα δύσκολα.

Με τη φυσική διάκριση και την κριτική φύση του Αιγόκερω, θα ξέρετε ποιο ραντεβού έχει τις περισσότερες προοπτικές συντρόφου και ποιο θα χαλάσει τον χρόνο σας. Τα πρότυπα θα διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αλλά στην εποχή του Αιγόκερω, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και εσείς γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε.

Αυτήν την περίοδο εξασφαλίζετε ότι δεν θα σας ξεγελάσουν τα παιχνίδια του μυαλού και της ψυχολογίας των άλλων.

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη που επιβραβεύει την πειθαρχία, τη σκληρή δουλειά και τη σοφή λήψη αποφάσεων. Είναι απίθανο να εξαπατηθείτε από πράξεις υπερβολικής αγάπης ή να ερωτευτείτε ανθρώπους που εμφανίζονται ασυνεπείς.

Η εποχή του Αιγόκερω συμπίπτει με τις μεγάλες γιορτές, όπως τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, καθιστώντας την περίοδο ιδιαίτερα αγχωτική για να ξεκινήσει κάτι καινούριο, αλλά και κατάλληλη για αυτό ακριβώς το βήμα.

Εποχή του Υδροχόου (Ιανουάριος – Φεβρουάριος)

Γύρω από την έναρξη της περιόδου του Υδροχόου, η γενική αίσθηση είναι ότι ο Ιανουάριος είναι πολύ μακρύς, ότι οι μέρες μοιάζουν ατελείωτες και η δουλειά υπερβολική. Επομένως, αν ανακαλύψετε τον έρωτα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και περάσετε μαζί από αυτές τις μοναδικές προκλήσεις, η σχέση σας θα αποδειχθεί ανθεκτική και πιθανότατα θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου.

Αυτή την εποχή πέφτει και μια γιορτή αφιερωμένη ακριβώς στους ερωτευμένους, η Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε αυτή η γιορτή σας φέρνει χαρά είτε σας προκαλεί αηδία, μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο για μια εκκολαπτόμενη σχέση να πλοηγηθεί αυτή την εποχή του χρόνου. Ωστόσο, αυτή η συγκυρία αποτελεί επίσης μια ευκαιρία να θέσετε αμοιβαίες προσδοκίες για τις μελλοντικές γιορτές, αλλά και το μέλλον της σχέσης σας.

Αυτό όμως που κάνει την περίοδο του Υδροχόου ιδανική για να ξεκινήσετε τη συνεργασία σας είναι η ευκαιρία που σας δίνει να παρατηρήσετε την προσαρμοστικότητα του άλλου και την εμπλοκή του με τον κόσμο πέρα από την κοινή σας σφαίρα. Η ενέργεια του Υδροχόου υποστηρίζει την ομαδικότητα, τη συνεργασία και την ανοιχτή επικοινωνία. Αν εσείς οι δύο τα καταφέρετε να περάσετε αυτή την εποχή, σίγουρα θα μπείτε στο κλαμπ των μακροχρόνιων σχέσεων.

Εποχή των Ιχθύων (Φεβρουάριος – Μάρτιος)

Η ενέργεια των Ιχθύων είναι ρομαντική, ονειρική και φευγαλέα, και έτσι η εποχή αυτή μπορεί να κάνει τη σχέση σας μια ιδανική όαση για ηδονική απόδραση, ή αν σας δοθούν οι κατάλληλες συνθήκες, η σχέση σας μπορεί να δεθεί με έναν βαθύ και ουσιαστικό τρόπο κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής.

Ο έρωτας στην πιο βασική του αρχή είναι ένα συναίσθημα, και αν είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας, η εποχή των Ιχθύων ανταμείβει όσους τον εκφράζουν ρομαντικά. Αν είστε ο τύπος του ανθρώπου που κρατάει τα συναισθήματά του κρυφά, ειδικά αυτά που σας φοβίζουν, η πρόκληση για τη σχέση σας την εποχή των Ιχθύων θα επικεντρωθεί στο να ανοιχτείτε και να είστε ο αληθινός, αυθεντικός εαυτός σας με το άτομο με το οποίο θέλετε να χτίσετε μια μακροχρόνια σχέση.

Οι Ιχθύες κυβερνούν, επίσης, τα ψέματα, τους φόβους και τα τραύματα- επομένως, είναι υψίστης σημασίας τα νέα ζευγάρια να καταπολεμήσουν την ανάγκη να κρύψουν τα λιγότερο αρεστά τους κομμάτια και αντ’ αυτού να προσπαθήσουν να εμβαθύνουν στον δεσμό τους.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται Πάσχα: Πότε πρέπει να παραγγείλουμε το κρέας – Πόσα θα πληρώσουμε τη σούβλα

«Έκρηξη» εργαζομένων στην Κυβέρνηση: Οι τομείς και οι υπάλληλοι που απασχολήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2024

Στις φλόγες φορτηγό σχολής οδηγών τα ξημερώματα - Καταστράφηκε ολοσχερώς - Δείτε φωτογραφία

Εμπρησμοί σε πρακτορεία στοιχημάτων: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου

Άφιξη μεταναστών: Πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ για να έρθουν στην Κύπρο – Ταξίδευαν για 2 μέρες μέσα στη βάρκα

Βανδή: Αναβλήθηκε η εμφάνισή της στο Ντουμπάι-Η γεμάτη αγωνία ανάρτηση: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»Ξεκινούν οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες - Οι επιδιώξεις της Λευκωσίας για μεταναστευτικό και Κυπριακό

Ξεκινούν οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες - Οι επιδιώξεις της Λευκωσίας για μεταναστευτικό και Κυπριακό

Ενώ ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή αναμένοντας το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν, στις Βρυξέλλες οι ηγέτες συνέρχονται σήμερα και την Τετάρτη κατά τη διάρκεια διήμερης συνόδου κορυφής, όπου ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι η Μέση Ανατολή, ο Λίβανος, τα ευρωτουρκικά, τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με το κυπριακό και το μεταναστευτικό το οποίο είναι ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top