ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Η 25χρονη Μαρία συνόδευε τα ανήλικα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού με τους πελάτες

Ελλάδα: Η 25χρονη Μαρία συνόδευε τα ανήλικα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού με τους πελάτες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών για την πλήρη χαρτογράφηση της δράσης των μελών του κυκλώματος μαστροπών καθώς και για τον εντοπισμό νέων εμπλεκομένων.

Μέσα από καταθέσεις και στοιχεία οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν αν στο εν λόγω κύκλωμα εμπλέκονται και άλλα άτομα που διαφεύγουν της σύλληψης, ενώ επισταμένη είναι και η έρευνα που γίνεται για τους «πελάτες» του κυκλώματος που συνευρίσκονταν ερωτικά με τουλάχιστον επτά ανήλικες.

Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί είναι αν κάποιοι από αυτούς, εκτός από «πελάτες» της «Μαρίας», της φερόμενης ως εγκεφάλου της ομάδας, υπήρξαν «πελάτες» και του κυκλώματος της περιβόητης Λορέλας που συνελήφθη στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου.

Τους «έκαψαν» οι συνομιλίες

Την ίδια ώρα αποκαλυπτικές είναι οι συνομιλίες μεταξύ της 25χρονης φερόμενης ως εγκεφάλου και των κοριτσιών. Σε μία από αυτές που έφερε στο φως το protothema.gr, η «Μαρία» συζητά με ένα από τα ανήλικα κορίτσια που είχαν πιαστεί στα δίχτυα του κυκλώματος και ζητά 100 ευρώ, με την τελευταία να της απαντά πως αυτό είναι άδικο. Η συνομιλία συνεχίζεται με την 25χρονη να λέει πως δεν έχει χρήματα και ούτε γονείς για να τη βοηθήσουν.

mastropia-chat__2_
mastropia-chat__1_
 
Σε άλλη συνομιλία μία από τις κοπέλες γράφει ότι για όλα φταίει η 25χρονη και πως αυτή η ιστορία δεν θα βγει σε καλό.

mastropia-chat__3_
mastropia-chat__4_

Η αδερφή θύματος αποκάλυψε την φρίκη – «Δεν έχει αλλάξει η κατάσταση»

Υπενθυμίζεται πως η φρίκη που ζούσαν οι κοπέλες άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η αδερφή μίας εκ των εμπλεκομένων κοριτσιών αποφάσισε να μιλήσει στις Αρχές και να αναφερθεί σε ερωτικά ραντεβού που λάμβαναν χώρα σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε ότι «πρωταγωνιστικό» ρόλο στην υπόθεση είχε μία 25χρονη ονόματι Μαρία η οποία, μαζί με ακόμη τρία άτομα (δύο άνδρες και μία γυναίκα) εξωθούσαν τις ανήλικες στην πορνεία λαμβάνοντας χρηματικά ανταλλάγματα.

Η αδερφή της κοπέλας που απευθύνθηκε στις Αρχές, μίλησε χθες στην εκπομπή Live News δηλώνοντας πως μετά την καταγγελία της «η κατάσταση δεν έχει αλλάξει».
 
 
«Συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κλείνει ερωτικά ραντεβού. Τώρα τελευταία παρατήρησα, ψάχνοντας το κινητό της, όταν αυτή δεν με έβλεπε ότι εκτός από την 25χρονη της κανονίζει ραντεβού και μια άλλη ενήλικη κοπέλα», είπε η κοπέλα.

Ο ρόλος της Μαρίας και οι πληρωμές με κοκαΐνη

Όσον αφορά στον ακριβή ρόλο της 25χρονης «Μαρίας», αυτή φέρεται να ανέπτυξε επαφή με τις ανήλικες από το καλοκαίρι του 2023 και να τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» λαμβάνοντας φυσικά μέρος των χρημάτων που αποκόμιζαν.

Συγκεκριμένα, για τις «υπηρεσίες» της η Μαρία φέρεται να λάμβανε συνήθως 50 έως 100 ευρώ ανάλογα με τα χρήματα που λάμβαναν οι ανήλικες (200 – 400 ευρώ), ενώ πολλές φορές εκτελούσε και ρόλο συνοδού, πηγαίνοντας οι ίδια τα κορίτσια στα ραντεβού.

Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στο protothema.gr πως η 25χρονη, προκειμένου να μην πέσει στο «ραντάρ» της Αστυνομίας, άλλαζε συχνά διευθύνσεις (τελικά εντοπίστηκε στην Πετρούπολη) ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται κατά το παρελθόν να πραγματοποιούσε και η ίδια ερωτικά ραντεβού.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, σε συνεννόηση με την 25χρονη, παρείχαν ως αμοιβή στα κορίτσια, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο αριθμός των πελατών είναι ακόμη απροσδιόριστος με την έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό τους να βρίσκεται, όπως προαναφέρθηκε, σε πλήρη εξέλιξη.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους συλληφθέντες, τέσσερις από αυτούς κατηγορούνται ότι μετέφεραν τις ανήλικες από και προς τα ξενοδοχεία που λάμβαναν χώρα οι ερωτικές συναντήσεις χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητά τους.

Ένας εξ αυτών μάλιστα είναι ταξιτζής ενώ ένας 25χρονος ονόματι Ζάχος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 25χρονη.

Τέλος οι αστυνομικοί συνέλαβαν και μία 21χρονη η οποία κατηγορείται ότι σε μη επακριβώς προσδιορισμένο χρόνο, αλλά κατά ίδιο χρονικό διάστημα δράσης και των λοιπών συλληφθέντων, προήγαγε στην πορνεία μία εκ των ανηλίκων λαμβάνοντας μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top