Σαφάρι ελέγχων στην Πάφο το τριήμερο: Οι περισσότερες καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα

Σαφάρι ελέγχων στην Πάφο το τριήμερο: Οι περισσότερες καταγγελίες για  υπερβολική ταχύτητα

Σε 203 καταγγελίες προχώρησε το τελευταίο τετραήμερο η Αστυνομία Πάφου στην επαρχία, με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 203 τροχαίες καταγγελίες, οι 15 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 2 οδηγοί καταγγέλθηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και 76 οδηγοί για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Οι υπόλοιπες καταγγελίες αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις. Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE