ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός Κύπριος φοιτητής στη Θεσσαλονίκη: Φίλοι του τον εντόπισαν αναίσθητο στο σπίτι του

Νεκρός Κύπριος φοιτητής στη Θεσσαλονίκη: Φίλοι του τον εντόπισαν αναίσθητο στο σπίτι του

Τραγωδία στην Ελλάδα , με Κύπριο φοιτητή, ο οποίος έχασε την ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 19χρονος φοιτητής δεν έδωσε σημεία ζωής , ούτε απαντούσε τα τηλέφωνα φίλων και οικογένειας με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν και να τον ψάξουν.

Η ανησυχία εντάθηκε , όταν οι φίλοι του δεν τον εντόπιζαν ενώ γνώριζαν ότι θα ψήφιζε στις σημερινές εκλογές για ανάδειξη του νέου ΔΣ Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Θεσσαλονίκης. 

Οι συμφοιτητές του, έσπευσαν στο σπίτι που έμενε και όταν διαπίστωσαν ότι δεν απαντά, κατάφεραν να μπουν μέσα, όπου και τον αντίκρισαν αναίσθητο χωρίς παλμό.

Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. ενώ , από την έρευνα των αστυνομικών, δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας. 

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από φοιτητές στην Θεσσαλονίκη, καθώς η εκλογική διαδικασία είχε διακοπεί λόγω του τραγικού συμβάντος

Η οικογένεια του στην Κύπρο, ενημερώθηκε από τις Ελληνικές Αρχές για τον αιφνίδιο θάνατο του 19χρονου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν σαν αιτία θανάτου την ανακοπή καρδιάς.

Περισσότερο φως στα αιτία θανάτου του φοιτητή αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top