Συνέρχεται εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας - Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό

Συνέρχεται εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας - Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό

To Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ), θα συνέλθει σήμερα στις 11:00, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην παρουσία των Υπουργών Εξωτερικών, Δικαιοσύνης-Δημόσιας Τάξης, Άμυνας, του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς και του Διοικητή ΚΥΠ και Σύμβουλου Εθνικής Ασφαλείας.

Το ΣΕΑ θα ασχοληθεί με τις μεταναστευτικές ροές του τελευταίου διαστήματος και θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στην περιοχή μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE