Χαρτσιώτης για Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας: «Τα μέτρα λαμβάνονται εδώ και μέρες…έγινε επαναξιολόγηση»

Χαρτσιώτης για Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας: «Τα μέτρα λαμβάνονται εδώ και μέρες…έγινε επαναξιολόγηση»

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, είπε συγκεκριμένα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης με το πέρας της σύγκλισης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, τόνισε στις δηλώσεις του ότι «το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας συνήλθε σήμερα στη συνεχιζόμενη συνεδρία, η οποία ξεκίνησε εδώ και μέρες, έγινε επαναξιολόγηση όλων των δεδομένων και πληροφοριών, μεταξύ των οποίων και η γνωστή επιθετική ενέργεια του Ιράν προς το Ισραήλ, που έγινε ψες, σε μια προσπάθεια να επαναξιολογηθούν τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η Κυπριακή Δημοκρατία»

«Τα μέτρα λαμβάνονται εδώ και μέρες, όμως αναλόγως των εξελίξεων επιβάλλεται συνεχής ενημέρωση και επικαιροποίηση, είτε αυτά αφορούν τις υποδομές, είτε τις εγκαταστάσεις, πρεσβείες, και ιδιωτικές εταιρείες, ισραηλινών και άλλων συμφερόντων», κατέληξε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE