Χαρτσιώτης για Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας: «Τα μέτρα λαμβάνονται εδώ και μέρες…έγινε επαναξιολόγηση»

Χαρτσιώτης για Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας: «Τα μέτρα λαμβάνονται εδώ και μέρες…έγινε επαναξιολόγηση»

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, είπε συγκεκριμένα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης με το πέρας της σύγκλισης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, τόνισε στις δηλώσεις του ότι «το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας συνήλθε σήμερα στη συνεχιζόμενη συνεδρία, η οποία ξεκίνησε εδώ και μέρες, έγινε επαναξιολόγηση όλων των δεδομένων και πληροφοριών, μεταξύ των οποίων και η γνωστή επιθετική ενέργεια του Ιράν προς το Ισραήλ, που έγινε ψες, σε μια προσπάθεια να επαναξιολογηθούν τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η Κυπριακή Δημοκρατία»

«Τα μέτρα λαμβάνονται εδώ και μέρες, όμως αναλόγως των εξελίξεων επιβάλλεται συνεχής ενημέρωση και επικαιροποίηση, είτε αυτά αφορούν τις υποδομές, είτε τις εγκαταστάσεις, πρεσβείες, και ιδιωτικές εταιρείες, ισραηλινών και άλλων συμφερόντων», κατέληξε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE