ΔΙΕΘΝΗ

Λος Άντζελες: Σοβαρό ατύχημα στα Universal Studios – 15 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Λος Άντζελες: Σοβαρό ατύχημα στα Universal Studios – 15 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

οβαρό ατύχημα συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (20/4) στα Universal Studios του Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά Μέσα, το τραμ Citywalk, που κάνει tour στις εγκαταστάσεις του στούντιο για τους επισκέπτες, υπέστη μηχανικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα 15 άτομα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

το σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία της κομητείας του Λος Άντζελες και ασθενοφόρα.

Δεν έπιασαν τα φρένα του τραμ

Οι πρώτοι διασώστες, που έφτασαν στο θεματικό πάρκο, δήλωσαν ότι εντόπισαν 15 άτομα με ελαφρά τραύματα μετά από σύγκρουση με τραμ, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το τραμ έχασε τον έλεγχο επειδή δεν έπιασαν τα φρένα του. Δεν έχει γίνει γνωστό αν στο ατύχημα ενεπλάκη κι άλλο όχημα.

Η περιήγηση στα Universal Studios είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των επισκεπτών του θεματικού πάρκου

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία και οι αρχές ερευνούν το περιστατικό.

«Συνέβη ένα περιστατικό με τραμ στο θεματικό πάρκο απόψε που είχε ως αποτέλεσμα πολλούς ελαφρούς τραυματισμούς. Εργαζόμαστε για να υποστηρίξουμε τους επισκέπτες μας και να κατανοήσουμε τις συνθήκες που οδήγησαν στο ατύχημα», ανέφερε εκπρόσωπος της Universal Studios Hollywood μιλώντας στο Hollywood Reporter.

ημειώνεται ότι η περιήγηση στα Universal Studios είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των επισκεπτών του θεματικού πάρκου, καθώς έχουν την ευκαιρία να δουν τα παρασκήνια όπου γυρίστηκαν μερικές από τις πιο αξέχαστες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές του Χόλιγουντ. Μερικά από τα σκηνικά ταινιών που εμφανίζονται στην περιοδεία είναι τα Jaws και το Nope του Jordan Peele.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top