Σοκ στη Γερμανία: 15χρονος καταδικάστηκε για τη δολοφονία εξάχρονου αγοριού - Τον μαχαίρωσε δεκάδες φορές

Σοκ στη Γερμανία: 15χρονος καταδικάστηκε για τη δολοφονία εξάχρονου αγοριού - Τον μαχαίρωσε δεκάδες φορές

Ένας δεκαπεντάχρονος από τη βόρεια Γερμανία καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά ετών και εννέα μηνών για τη βίαιη δολοφονία του Τζόελ, ενός αγοριού μόλις έξι ετών.

Το περιφερειακό δικαστήριο του Neubrandenburg έκρινε τον έφηβο ένοχο για φόνο την Πέμπτη. Ο 15χρονος ομολόγησε ότι παρέσυρε το παιδί σε έναν θάμνο τον Σεπτέμβριο του 2023 και το σκότωσε με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Ο δεκαπεντάχρονος δήλωσε ότι ενήργησε μόνος του, αλλάζοντας τα όσα ισχυριζόταν νωρίτερα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Tagesspiegel, ο δράστης γνώριζε το θύμα του από τη γειτονιά. Οι γονείς του εξάχρονου γνώριζαν επίσης τον έφηβο δολοφόνο.

Η φρικτή δολοφονία έλαβε χώρα το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους. Ο μικρός Τζόελ βρέθηκε αιμόφυρτος μέσα σε ένα θάμνο, έξω από ένα γήπεδο της πόλης Πράγκσντορφ. Οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν στάθηκαν ανεπιτυχείς.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE