ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη ενός προσώπου στο πλαίσιο διερεύνησης των αδικημάτων της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, αντίσταση σε νόμιμη σύλληψη, μαχαιροφορία κ.ά.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 39 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η σύλληψη του 39χρονου προέκυψε μετά από έλεγχο μελών της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), σε ύποπτα πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν χθες το απόγευμα σε ανοικτό χώρο σε περιοχή της Λεμεσού.

Ο 39χρονος αρχικά παρουσίασε στα μέλη της Αστυνομίας, δελτίο ταυτότητας με άλλο όνομα από το πραγματικό του, ενώ κατά τη διάρκεια του ελέγχου των στοιχείων του, έσπρωξε μέλος της Αστυνομίας και προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 39χρονο, στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, καθώς επίσης και δύο πιστωτικές κάρτες, με τα πραγματικά του στοιχεία.

Ακολούθως, επανασυνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και μαχαιροφορίας.

Στη συνέχεια από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του 39χρονου εντοπίζονται από το 2016 στον κατάλογο απαγορευμένων μεταναστών, ενώ εναντίον διαπιστώθηκε επίσης, ότι εκκρεμούσαν τρία δικαστικά εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας κ.ά, (2017), συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, ληστείας κ.ά, (2017) και επίθεσης εναντίον αστυνομικού κ.ά, (2017).

Επίσης σε έλεγχο που έγινε σε δεύτερο πρόσωπο που βρισκόταν στην ίδια περιοχή, διαπιστώθηκε, ότι εναντίον του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα προστίμου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Στη συνέχεια, αφού διευθέτησε την πληρωμή τους, αφέθηκε ελεύθερο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top