ΔΙΕΘΝΗ

Έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω επιβάτιδα, καθηγήτρια χορού, που τραυματίστηκε στην πτήση της Singapore Airlines

Έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω επιβάτιδα, καθηγήτρια χορού, που τραυματίστηκε στην πτήση της Singapore Airlines

Συνεχίζουν να βγαίνουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από την πτήση του «τρόμου» της Singapore Airlines και, όπως έγινε γνωστό, μια επιβάτιδα που τραυματίστηκε, έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω.

Η Daily Mail αναφέρει πως η καθηγήτρια χορού Κέρι Τζόρνταν ταξίδευε μαζί με τον σύζυγό της Κιθ Ντέιβις και πετούσαν με τη μοιραία πτήση. ‘Όταν το αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις, εκείνη εκτινάχθηκε στα ντουλάπια των αποσκευών και χτύπησε άσχημα, ενώ τραυματίστηκε και ο σύζυγος.

«Απλώς πέσαμε σε μια τεράστια τρύπα., είχαμε… ελεύθερη πτώση και εμείς βρεθήκαμε κατευθείαν στην οροφή της καμπίνας. Ήμασταν στο μεσαίο τμήμα και φύγαμε με το κεφάλι προς τα εμπρός», είπε ο Κιθ.

«Η Κέρι χτύπησε στα ντουλάμπια των αποσκευών. Αντί να προσγειωθεί στο κάθισμά της, έπεσε φαρδιά πλατιά στο διάδρομο και από εκείνη τη στιγμή δεν κουνήθηκε ως το τέλος της πτήσης. Ήταν τρομακτικό. Θυμάμαι ότι έσκυψα από πάνω της και ανέπνεε. Μπορούσε να επικοινωνήσει, ήταν πολύ αδύναμη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, σημείωσε για την τωρινή κατάσταση της Κέρι πως «έκανε επείγουσα χειρουργική επέμβαση αμέσως μόλις εισαχθήκαμε και δεν έχει καμία αίσθηση από τη μέση και κάτω, οπότε αυτό αλλάζει αρκετά τη ζωή της».

Σημειώνεται, ότι το ζευγάρι είναι δύο από τα συνολικά 22 άτομα που τραυματίστηκαν, με δέκα ανθρώπους να παραμένουν στο νοσοκομείο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top