Άγριο φονικό στη Λεμεσό: Θα παραπεμφθεί για νοσηλεία ο 48χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης
Άγριο το φονικό που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στην πρώτη παραλαβή θα έρθουν 20 τόνοι και 881 κιλά και θα πωλούνται στην αγορά προς 400 ΤΛ το κιλό ενώ η εισαγωγή θα συνεχιστεί μέχρι τις 19 Ιουνίου. Το κρέας κόστισε 6,2 ευρώ το κιλό στο «συμβούλιο», έχει ημερομηνία παραγωγής το 2022 και ημερομηνία λήξης το 2025.
Εξάλλου, σύμφωνα με την «Ντιαλόγκ» η «αστυνομία» και το «τελωνείο» κατάσχεσαν 60 κιλά αδήλωτου αρνίσιου κρέατος που βρέθηκαν στο καπό οχήματος στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.
Στο άτομο που περνούσε από τις ελεύθερες περιοχές προς τα κατεχόμενα επιβλήθηκε απαγόρευση και πρόστιμο 50 χιλιάδων ΤΛ.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις