Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο 45χρονος δράστης, για τον φόνο του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο και παραδέχθηκε πως δολοφόνησε τον 52χρονο για οικονομικές διαφορές.

Το Δικαστήριο διέταξε την κράτησή του για 8 μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος παραδόθηκε στον αστυνομικό σταθμό Δεκέλειας, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου, όπου παρέμεινε υπό κράτηση για όλη την διάρκεια της νύχτας.

Ο φόνος διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, μπροστά από συνεργείο βαφής οχημάτων στην Ορμήδεια.

Οι δύο Ελληνοκύπριοι φέρεται ότι διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια, ο 45χρονος ανέσυρε όπλο και σκότωσε τον 52χρονο.

Δείτε βίντεο όπου ο 45χρονος οδηγείται στο Δικαστήριο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE