Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Μια αδιαθεσία που ένιωσε ο Πρόεδρος τον οδήγησε σε γνωστή πολυκινική της Λεμεσού κυρίως για προληπτικούς λόγους αλλά και για να του παρασχεθεί φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Νίκος Αναστασιάδης από χθες είχε τα πρώτα συμπτώματα γρίπης, αφού παρουσίασε συνάχι και βήχα, ενώ σήμερα (Σάββατο 3/10) το πρωί μεταφέρθηκε σε ιδιωτική πολυκλινική της Λεμεσού.

Στον Πρόεδρο έγιναν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, μια ακτινογραφία θώρακος και του δόθηκε εξιτήριο μαζί με μια αντιβίωση, αφού δεν έκριναν οι γιατροί ότι αντιμετωπίζει τίποτε το σοβαρό.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.