Νεκρός άνδρας στην Πάφο: Ουδεμία υπόνοια για εγκληματική πράξη για τον θάνατο του 45χρονου

Νεκρός άνδρας στην Πάφο: Ουδεμία υπόνοια για εγκληματική πράξη για τον θάνατο του 45χρονου

Ουδεμία υπόνοια για εγκληματική πράξη υπάρχει όσον αφορά τον θάνατο άντρα σε ξενοδοχείο στην περιοχή Χα Ποτάμι στα Κούκλια, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως πρόκειται για 45χρονο αλλοδαπό επισκέπτη, ένοικο του ξενοδοχείου.

Η πτώση από ύψος του 45χρονου που διέμενε στο ξενοδοχείο, στην περιοχή Χα Ποτάμι, αποδίδεται σε ατύχημα από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας και τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, «ουδεμία υπόνοια υπάρχει για εγκληματική πράξη» είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, ο 45χρονος εντοπίστηκε στο προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου. Μέλη της ΑΔΕ Πάφου έσπευσαν στο μέρος και απέκλεισαν την σκηνή.

Σημειώνεται πως ο 45χρονος βρισκόταν στο συγκεκριμένο συγκρότημα τις τελευταίες μέρες για διακοπές με φίλους του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE