Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»
Ολοκληρώθηκε μετά από ενάμιση ώρα η συνάντηση του ΠτΔ με τον Τουφάν Έρχιουρμαν.

Όπως αναφέρει ο κ. Λετυμπιώτης, «Σχετικά με φήμες και αναρτήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για υποτιθέμενο κλείσιμο του εναέριου χώρου της Κύπρου, η Κυπριακή Κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και οι πτήσεις από και προς την Κύπρο πραγματοποιούνται κανονικά».
Σχετικά με φήμες και αναρτήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για υποτιθέμενο κλείσιμο του εναέριου χώρου της Κύπρου, η Κυπριακή Κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και οι πτήσεις από και προς την Κύπρο πραγματοποιούνται κανονικά.
— Λετυμπιώτης Κων/νος (@letymbiotis) August 2, 2024
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




