Σοβαρό πρόβλημα το Δεκαπενταύγουστο στην επάρκεια αίματος - Έκκληση για αιμοδοσία

Σοβαρό πρόβλημα το Δεκαπενταύγουστο στην επάρκεια αίματος - Έκκληση για αιμοδοσία

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην επάρκεια αίματος λόγω απουσίας αρκετών ατόμων στις καλοκαιρινές τους άδειες, πολλοί από τους οποίους φεύγουν στο εξωτερικό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, η Προϊσταμένη του Κέντρου Αίματος Ανδρούλα Παναγιώτου.

«Δεν έχουμε οργανωμένες αιμοδοσίες ενώ οι αιμοδοσίες που γίνονται στις διάφορες κοινότητες δυστυχώς δεν έχουν μεγάλη ανταπόκριση, ενώ οι ανάγκες εξακολουθούν να υπάρχουν, οι χρόνιοι ασθενείς συνεχίζουν να παίρνουν αίμα, τα χειρουργεία συνεχίζουν να εργάζονται με τον ίδιο ρυθμό, δεν σταματούν εργασίες το Δεκαπενταύγουστο, όπως έκαναν παλιά, οπότε προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες αίματος αυτές τις ημέρες», είπε.

Η κ. Παναγιώτου απεύθυνε έκκληση σε όποιον μπορεί να αιμοδοτήσει να το πράξει. Παράκληση επίσης, απεύθυνε και σε όσους θα πάνε στο εξωτερικό να προσέλθουν προηγουμένως για αιμοδοσία γιατί όπως εξήγησε, πρέπει να παρέλθει ένα χρονικό διάστημα έξι μηνών μετά την παραμονή τους σε άλλη χώρα για να αιμοδοτήσουν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE