Στο νοσοκομείο 4χρονο παιδί στην Ηλεία - Το καταπλάκωσε καγκελόπορτα

Στο νοσοκομείο 4χρονο παιδί στην Ηλεία - Το καταπλάκωσε καγκελόπορτα

Ένα τετράχρονο παιδί διακομίσθηκε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, το παιδί φέρεται να καταπλακώθηκε από μεταλλική καγκελόπορτα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το παιδί εξετάστηκε από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου, η οποία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του τραύματός του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.