Εντατικές έρευνες για την συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Λεμεσό - Πόσα άτομα εμπλέκονται

Εντατικές έρευνες για την συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Λεμεσό - Πόσα άτομα εμπλέκονται

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό, μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/8).

Όπως πληροφορούμαστε, στον καυγά ενεπλάκησαν γύρω στους 15-20 αλλοδαπούς. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθησαν έξι πρόσωπα. 

Πρόκειται για άντρες ηλικίας από 20 μέχρι 40 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συμπλοκής και της πρόκλησης ανησυχίας.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE