Άστεγη... λόγω σπιτονοικοκυράς κινδυνεύει να μείνει η γατούλα που έσωσε η τουρίστρια στις Σπέτσες

Άστεγη... λόγω σπιτονοικοκυράς κινδυνεύει να μείνει η γατούλα που έσωσε η τουρίστρια στις Σπέτσες

Το μικρό γατάκι που σώθηκε από πνιγμό στις Σπέτσες χάρη σε μια Γαλλίδα τουρίστρια, τώρα κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο γιατί η σπιτονοικοκυρά της τουρίστριας δεν τη δέχεται στο σπίτι.

Τις περιπέτειες της Spetzy, όπως την ονόμασε η Γαλλίδα τουρίστρια που τη βρήκε, περιγράφει στο Instagram η ίδια.



Όπως γράφει, η σπιτονοικοκυρά της ζήτησε να «ξεφορτωθεί» τη γάτα αν θέλει να παραμείνει στο διαμέρισμά της. Η Γκοζλάν αρνήθηκε και έχει διορία εφτά ημερών για να εγκαταλείψει το σπίτι.

«Προφανώς θα μείνουμε όλοι μαζί ως οικογένεια» γράφει και λέει ότι, αν δεν θέλει τη γάτα, «θα φύγουμε όλοι μαζί».

Για αυτό και αναζητά λύση, για να μην μείνει άστεγη η Spetzy.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.