Με άδεια καρέκλα ξεκίνησε ο Παρούτης την εκπομπή: Έριξε τα «καρφιά» του στο Υπουργείο Οικονομικών – Δείτε βίντεο

Με άδεια καρέκλα ξεκίνησε ο Παρούτης την εκπομπή: Έριξε τα «καρφιά» του στο Υπουργείο Οικονομικών – Δείτε βίντεο

Τα «καρφιά» του προς το Υπουργείο Οικονομικών έριξε ο Σωτήρης Παρούτης.

Πιο συγκεκριμένα στην χθεσινή (04/09) εκπομπή «Αιχμές», ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Omega έδειξε μια άδεια καρέκλα στο στούντιο της εκπομπής και όπως είπε, προσκάλεσαν άτομα από το Υπουργείο Οικονομικών – μεταξύ τους και τον ίδιο τον Υπουργό – ωστόσο δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του.

«Από σήμερα στις Αιχμές θα είμαστε δίκαιοι και για εκείνους οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στην πρόσκληση. Επειδή από χθες πήραμε τηλέφωνα στο Υπουργείο Οικονομικών, προσπαθήσαμε, καλέσαμε και τον Υπουργό Οικονομικών, μιλήσαμε και με στελέχη του Υπ. Οικονομικών, δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Η καρέκλα εξ’ αριστερών μου θα τους περιμένει, εάν και εφόσον για να είμαστε δίκαιοι προς εσάς»

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

Οι 500 υπογραφές, η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου και το μήνυμα του Αβέρωφ στη βάση. Τι σηματοδοτεί η κίνηση της Αννίτας και γιατί στην Πινδάρου όλοι περιμένουν την τελική επιλογή του τέως προέδρου.