P. DAVID GROUP. CIFRE CERAMICA «TILE OF SPAIN». ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1984 ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ.

P. DAVID GROUP. CIFRE CERAMICA «TILE OF SPAIN». ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1984 ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ.

Cifre Cerámica με την παρουσία της σε περισσότερες από 130 χώρες είναι απόδειξη του πάθους, όπου ο καινοτόμος σχεδιασμός διαμορφώνει καθολικές λύσεις για αρχιτεκτονικά έργα.

Τα υλικά μετατρέπονται σε εργαλεία στην υπηρεσία των επαγγελματιών, προκειμένου να διαμορφώσουν ιδιωτικούς και εμπορικούς χώρους.
Η Cifre Ceramica ιδρύθηκε το 1984 και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να αναπτύσσεται. Η μακρά ιστορία της στον τομέα της κεραμικής έχει οδηγήσει να γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην «TILE OF SPAIN».

Τόσο η Cifre Cerámica όσο και η Zenon Smart Solid Surface είναι μάρκες με ισχυρό χαρακτήρα, αλλά εύκολα συνδυάσιμες μεταξύ τους για να προσφέρουν λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε έργο.

P. DAVID GROUP με (4) τέσσερις εκθεσιακούς χώρους σε Λεμεσό και Λάρνακα, προσφέρουμε προϊόντα που συνδυάζουν αισθητικό σχεδιασμό, καινοτομική τεχνολογία και αξιόπιστη ποιότητα.

“P. DAVID GROUP“: Ποιότητα, Kαινοτομία, Στυλ.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ:
ΥΨΩΝΑΣ ΛΕMEΣΟΣ Tηλ.: 25716767
ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ Tηλ.: 25321444
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΡΝΑΚΑ Tηλ.: 24629500
ΑΠΟΘΗΚΗ ΥΨΩΝΑΣ, Tηλ.: 25716501

www.pdavid.com.cy

E-MAIL: [email protected]

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE