H αιχμή του Νάσιου Ορεινού εναντίον Χριστοδουλίδη: «Φαίνεται ότι κυβερνά η Αννίτα»

H αιχμή του Νάσιου Ορεινού εναντίον Χριστοδουλίδη: «Φαίνεται ότι κυβερνά η Αννίτα»

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο εκλογικός αναλυτής Νάσιος Ορεινός ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, με αφορμή την απόφαση της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου να αναβάλει το ταξίδι της στη Μάλτα, ύστερα από τη δήλωση του Ζαχαρία Κουλία ότι εάν μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν διορίσει νέο Γενικό Ελεγκτή, τότε θα το πράξει ο ίδιος ως Προεδρεύων της Δημοκρατίας. 

Ο Νάσιος Ορεινός σχολίασε το γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «φαίνεται ότι τον τόπο κυβερνά η Αννίτα και όχι ο Χριστοδουλίδης».

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE