Θλίψη στην Ελλάδα - Έφυγε από τη ζωή γνωστός επιχειρηματίας

Θλίψη στην Ελλάδα - Έφυγε από τη ζωή γνωστός επιχειρηματίας

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Καλαμάτα ο θάνατος του γνωστού επιχειρηματία Χρήστου Παπαδημητρίου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 44 ετών.

Ο Χρήστος Παπαδημητρίου αποτέλεσε την τρίτη γενιά στην εταιρεία «Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ.», γνωστή από τα αγαπημένα προϊόντα «Kalamata Papadimitriou» και με σημαντική τυποποιητική και εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο του ελαιολάδου, του βαλσαμικού ξiδιού, της μουστάρδας και άλλων προϊόντων τροφίμων, έχοντας αφήσει τα χρόνια της ενασχόλησής τη σφραγίδα του στην εταιρεία με τις καινοτομίες που είχε εισάγει.

Ήταν παντρεμένος με την Σεβαστή Σκούλικα και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Νικόλα.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 11 π.μ. στον ναό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.