Πρώτη ατομική έκθεση της εικαστικού Έλενας Τσιγαρίδου «Κύκλοι από Κύβους»

Πρώτη ατομική έκθεση της εικαστικού Έλενας Τσιγαρίδου «Κύκλοι από Κύβους»

Στην Γκαλερί Κυπριακή Γωνιά στη Λάρνακα, από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι 3 Νοεμβρίου

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, στις 7:30μ.μ., από τον Δήμαρχο Λάρνακας, Ανδρέα Λουρουτζιάτη, η πρώτη ατομική έκθεση της εικαστικού Έλενας Τσιγαρίδου. Η έκθεση φέρει τον τίτλο «Κύκλοι από Κύβους» και θα είναι στην Γκαλερί Κυπριακή Γωνιά, στη Λάρνακα (οδός Σταδίου 45, τηλ 24621109), μέχρι και 3 Νοεμβρίου 2015.

Η Έλενα Τσιγαρίδου σπούδασε στις Σχολές Καλών Τεχνών του Ουρμπίνο και της Ρώμης απ’ όπου αποφοίτησε, με άριστα, το 2003. Σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια στην Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακας. Εξέθεσε έργα της σε εκθέσεις στην Κύπρο, Ρώμη και Βρυξέλλες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, όλα τα έργα θα παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα www.gallerykypriakigonia.com.cy

Επιμέλεια Έκθεσης: Αντώνης Τζιαρρίδης, Εικαστικός Καλλιτέχνης. Επιμέλεια Καταλόγου & Κειμένων: Μαρίνα Χριστοδουλίδου, Ιστορικός Τέχνης & Επιμελήτρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.

BEST OF TOTHEMAONLINE