Πρώτη ατομική έκθεση της εικαστικού Έλενας Τσιγαρίδου «Κύκλοι από Κύβους»

Πρώτη ατομική έκθεση της εικαστικού Έλενας Τσιγαρίδου «Κύκλοι από Κύβους»

Στην Γκαλερί Κυπριακή Γωνιά στη Λάρνακα, από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι 3 Νοεμβρίου

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, στις 7:30μ.μ., από τον Δήμαρχο Λάρνακας, Ανδρέα Λουρουτζιάτη, η πρώτη ατομική έκθεση της εικαστικού Έλενας Τσιγαρίδου. Η έκθεση φέρει τον τίτλο «Κύκλοι από Κύβους» και θα είναι στην Γκαλερί Κυπριακή Γωνιά, στη Λάρνακα (οδός Σταδίου 45, τηλ 24621109), μέχρι και 3 Νοεμβρίου 2015.

Η Έλενα Τσιγαρίδου σπούδασε στις Σχολές Καλών Τεχνών του Ουρμπίνο και της Ρώμης απ’ όπου αποφοίτησε, με άριστα, το 2003. Σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια στην Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακας. Εξέθεσε έργα της σε εκθέσεις στην Κύπρο, Ρώμη και Βρυξέλλες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, όλα τα έργα θα παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα www.gallerykypriakigonia.com.cy

Επιμέλεια Έκθεσης: Αντώνης Τζιαρρίδης, Εικαστικός Καλλιτέχνης. Επιμέλεια Καταλόγου & Κειμένων: Μαρίνα Χριστοδουλίδου, Ιστορικός Τέχνης & Επιμελήτρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE