Θλίψη για την άτυχη 19χρονη Στυλιανή - Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

Θλίψη για την άτυχη 19χρονη Στυλιανή - Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

Σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου η ώρα 4:30 μ.μ στον Ιερό ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου, συγγενείς και φίλη θα απευθύνουν το τελευταίο «αντίο» στην Στυλιανή Γιωργαλλή.

Η κοινότητά Αυγόρου πενθώντας για τον άδικο χαμό της άτυχης Στυλιανή έχει κηρύσσει τριήμερο πένθος.

 

Υπενθυμίζεται ότι σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που έγινε χθες το πρωί, στην επαρχία Αμμοχώστου, έχασε τη ζωή της η 19χρονη Στυλιανή Γιωργαλλή, από το Αυγόρου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7π.μ. χθες, ενώ η 19χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στον δρόμο Αυγόρου – Φρενάρους, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου και στη συνέχεια, ακινητοποιήθηκε.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά τις συνθήκες της θανατηφόρας σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE