Μέχρι αύριο δεκτές αναφορές ζημιών κακοκαιρίας - Πόσες έγιναν μέχρι στιγμής

Μέχρι αύριο δεκτές αναφορές ζημιών κακοκαιρίας - Πόσες έγιναν μέχρι στιγμής

Το αργότερο μέχρι αύριο, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, θα γίνονται δεκτές αναφορές για ζημιές που υπέστησαν περιουσίες πολιτών από τη θεομηνία που έπληξε τη Λεμεσό, το περασμένο Σάββατο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η αναπληρώτρια Έπαρχος Λεμεσού, Ηλέκτρα Παναγιώτου.

Καθώς η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί με την καταγραφή των ζημιών, είπε η κ. Παναγιώτου, οι πολίτες που επηρεάστηκαν και δεν έχουν ακόμη κάνει οποιαδήποτε αναφορά, θα πρέπει να το πράξουν, το αργότερο μέχρι αύριο, καλώντας στο 25 806422 και στο 25 806423

Ερωτηθείσα σχετικά, η αναπληρώτρια Έπαρχος Λεμεσού, είπε πως, μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί περίπου 80 περιστατικά ζημιών σε οικίες, επαγγελματικά υποστατικά και οχήματα πολιτών, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σαββάτου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE