Νίκος Χριστοδουλίδης: Εμπειρογνώμονες και διαπραγματευτές συζητούν τη Δευτέρα ομοσπονδιακούς νόμους

Νίκος Χριστοδουλίδης: Εμπειρογνώμονες και διαπραγματευτές συζητούν τη Δευτέρα ομοσπονδιακούς νόμους

Συνάντηση νομικών εμπειρογνωμόνων με τους διαπραγματευτές θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα με αντικείμενο την ετοιμασία των ομοσπονδιακών νόμων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι πρόκειται για μια ομάδα εργασίας που θα δημιουργηθεί σιγά σιγά ξεκινώντας με συνάντηση νομικών εμπειρογνωμόνων με τους διαπραγματευτές την Δευτέρα και αντικείμενο την ανάγκη ετοιμασίας των ομοσπονδιακών νόμων.

Με βάση την πάγια θέση της ε/κ πλευράς, πρόσθεσε, οι νόμοι αυτοί θα επισυναφθούν σε ενδεχόμενη συμφωνία για να τεθούν σε ισχύ εάν υπάρχει αποδοχή ενδεχόμενης λύσης σε δημοψηφίσματα. “Πρόκειται για μεγάλο και χρονοβόρο έργο που απαιτεί πολύ δουλειά και προετοιμασία”.

Η δημιουργία αυτής της ομάδας εργασίας έχει συμφωνηθεί εδώ και καιρό. Η συνάντηση των εμπειρογνωμόνων με τους διαπραγματευτές την Δευτέρα θα είναι η πρώτη.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE