Τραγωδία στην Πάφο: Ξεψύχησε 7χρονο παιδάκι – Ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα

Τραγωδία στην Πάφο: Ξεψύχησε 7χρονο παιδάκι – Ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα

Σε νέα καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, αναφορικά με τον θάνατο 7χρονου παιδιού που νοσηλευόταν με γαστρεντερίτιδα.

Νέες βολές Φαίδωνα για το ΓΝ Πάφου: «Πλέον αποδεδειγμένα κινδυνεύουν ζωές - Έχουν χαθεί και μερικές»

Συγκεκριμένα, ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως «απεβίωσε παιδάκι 6 χρονών σήμερα το πρωί από την Πάφο το οποίο είχε γαστρεντερίτιδα πριν 5 μέρες. Πήγε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και επειδή ήταν ανίκανοι να χειριστούν το περιστατικό και επειδή δεν είχε κρεβάτι το έστειλαν στην Λευκωσία μετά από 2 και πλέον ώρες. Κάποιοι δεν σέβονται ούτε τις ζωές μικρών παιδιών. Τεράστιες είναι οι ευθύνες αυτών που αφήνουν το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου σε αυτή την τραγική κατάσταση ανεπάρκειας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE