Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο Volksstimme, περίπου 500-600 ακροδεξιοί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Hasselbachplatz στο Μαγδεμβούργο, έπειτα από κάλεσμα του ακροδεξιού κόμματος AfD.
Στην πλατεία εμφανίστηκαν γερμανικές σημαίες, αλλά και ρωσικές σημαίες και πανό με την επιγραφή «Homeland and Remigration Now».
«Όσοι δεν αγαπούν τη Γερμανία πρέπει να φύγουν από τη Γερμανία!» φώναζαν οι διαδηλωτές. «Είμαστε ο λαός», «Βαρεθήκαμε» ή «Δε θέλουμε γουρούνια αιτούντες άσυλο», ήταν μερικά ακόμα από τα συνθήματα που ακούγονταν.
Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία επενέβη σε έναν καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο παρευρισκόμενους στη διαμαρτυρία.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




