Καθυστερήσεις και ταλαιπωρία λόγω ομίχλης σε μεγάλα αεροδρόμια στην Βρετανία

Καθυστερήσεις και ταλαιπωρία λόγω ομίχλης σε μεγάλα αεροδρόμια στην Βρετανία

Οι επιβάτες σε ορισμένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Βρετανίας, περιλαμβανομένων του Γκάτγουικ και του Μάντσεστερ αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω ομίχλης την Παρασκευή. 

Σύμφωνα με το BBC, ο κύριος πάροχος ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας του Ηνωμένου Βασιλείου, Nats, αναφέρει ότι η ροή των πτήσεων έχει μειωθεί για λόγους ασφαλείας. 

«Λόγω εκτεταμένης ομίχλης, έχουν τεθεί σε ισχύ προσωρινοί περιορισμοί της εναέριας κυκλοφορίας σε αρκετά αεροδρόμια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα», προσθέτει ο Nats. 

Δεκάδες πτήσεις από το Χίθροου καθυστέρησαν ή ακυρώθηκαν επίσης αλλά εκπρόσωπος Τύπου του αεροδρομίου, με την οποία επικοινώνησε το BBC, δεν διευκρίνισε αν οι διακοπές οφείλονταν στον καιρό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE