ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θάνατος 62χρονου: Κατέθεσε ο γιος τους - Φιλήσυχο ζευγάρι λένε οι γείτονες

Θάνατος 62χρονου: Κατέθεσε ο γιος τους - Φιλήσυχο ζευγάρι λένε οι γείτονες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Aστυνομίας σε σχέση με το θάνατο του Vitaly Shostak 62 ετών από την Ουκρανία, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», η ανταποκρίτρια του σταθμού, Έρικα Καβάζη ανέφερε ότι, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η 63χρονη στο δικαστήριο, «ο γιος τους, τους είχε αποστείλει δώρα και γλυκά στο σπίτι για τα γενέθλιά της και οι ίδιοι τον πήραν τηλέφωνο καθώς δυσαρεστήθηκαν με τα γλυκά που τους είχε στείλει και στη συνέχεια ο σύζυγος της πήγε στη κουζίνα, της φώναξε και όταν γύρισε τον είδε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος».

Όπως σημείωσε, «η ίδια τράβηξε το μαχαίρι και το έβγαλε από την πληγή και έπεσε στο σαλόνι αιμόφυρτος και η ίδια τηλεφώνησε και στην Αστυνομία ενώ έσπευσε ασθενοφορο».

Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα ο οποίος είχε μεταβή έγκαιρα στο σημείο, «φαίνεται ότι ο 62χρονος να ανάσαινε βαριά και είχε ένα μόνο τραύμα στο στήθος και στη συνέχεια είχε καταλήξει».

Η ίδια την μοιραία στιγμή, «είχε πει ότι προηγουμένως είχαν τσακωθεί».

Όπως ανέφεραν οι γείτονες, «πρόκειται για ένα φιλήσυχο ζευγάρι, δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ προβλήματα».

Τα λεγόμενα της 63χρονης, όπως σημείωσε, «επιβεβαίωσε ο γιος της ο οποίος έφτασε στην Κύπρο και χθες του λήφθηκε κατάθεση».

«Η υπόθεση αποτελεί γρίφο για τις Αρχές», όπως ανέφερε, «φαίνεται να δυσκολεύονται αρκετά για να καταλήξουν στο συμπέρασμα αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοχειρία».

Δείτε το απόσπασμα: 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νέα επίθεση σε διανομέα φαγητού στη Λεμεσό: Έκλεψαν 21χρονο και το έβαλαν στα πόδια

• Σωτήρια κίνηση από αστυνομικούς σε περιπολία: Αντιλήφθηκαν 58χρονο να ζητά βοήθεια σε όχημα - Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

• Σε εξέλιξη οι διεργασίες στο ΣΑ για ψήφισμα ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Στήριξη για άτυπες συνομιλίες στο Κυπριακό

• Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο από παιδί σε ταβέρνα της Κύπρου - «Χορεύουν οι άγγελοι κλαίνε οι θνητοί» - Δείτε βίντεο

• Σύλληψη 19χρονου: Δεν φορούσε ζώνη και μιλούσε στο τηλέφωνο - Προσπάθησε να ξεφύγει - Τι βρέθηκε στο όχημα του

• Χειροπέδες σε 30χρονο: Παραβίασε κόκκινο φανάρι μιλώντας στο τηλέφωνο - Έδωσε ψευδή στοιχεία και βρέθηκε θετικός σε ναρκοτεστ



Μαχαιρώματα στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Μαχαιρώματα στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές στη Λεμεσό το βράδυ του Σαββάτου (18.1), μετά από πληροφορία για μαχαιρώματα στην περιοχή του παλαιού λιμανιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top