ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε το… «κόστωμα» του ποδοσφαιριστή – Λάθος διάγνωση στις Πρώτες Βοήθειες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε το… «κόστωμα» του ποδοσφαιριστή  –  Λάθος διάγνωση στις Πρώτες Βοήθειες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο σπίτι έστειλαν τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, Βασίλη Μιχαήλ, οι γιατροί των Πρώτων Βοηθειών του Γ.Ν. Λευκωσίας, λέγοντας του ότι δεν είχε τίποτα. Τελικά χρειάστηκε να χειρουργηθεί για 4,5 ώρες σε ιδιωτική κλινική!

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Ήταν στις 15:37 το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου στο γήπεδο στο Πέρα Χωριού, ενώ ήταν σε εξέλιξη ο ποδοσφαιρικός αγώνας,  Γ κατηγορίας μεταξύ ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού και Χαλκάνορα Δαλίου.

Ο ποδοσφαιριστής του Χαλκάνορα, Βασίλης Μιχαήλ, τραυματίζεται, σε μία προσπάθεια διεκδίκησης της μπάλας. Δέχεται αγκωνιά στο πρόσωπο από ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας και σωριάζεται στο έδαφος. Από τη μύτη και το στόμα του έβγαινε αίμα. Ο ιατρός του γηπέδου έτρεξε κοντά του και παράγοντες κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Πριν το χειρουργείο 

Μετά το χειρουργείο 

Με καθυστέρηση 45 λεπτών το ασθενοφόρο φθάνει στο γήπεδο. Ο Βασίλης διακομίζεται στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Οι επί καθήκοντι ιατροί, αφού τον εξετάζουν , του είπαν ότι δεν είχε τίποτε και τον έστειλαν στο σπίτι του.

Oι ζαλάδες ωστόσο ήταν πιο έντονες, ενώ έκανε και εμετούς. Οι οικείοι του ανησύχησαν και σε συνεννόηση με τους παράγοντες της ομάδας του, εσπευσμένα τον μετέφεραν σε ιδιωτική κλινική.

Την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, μπήκε στο χειρουργείο για 4,5 ώρες.

Ο Βασίλης και η σύζυγος του Αθηνά προχωρούν σε καταγγελία, εναντίον του Νοσοκομείου, δίνοντας στην δημοσιότητα όλα όσα έζησαν, λόγω της λανθασμένης διάγνωσης που θα του στοίχιζε τη ζωή. 

Δείτε τι είπε η σύζυγος του Αθηνά  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top