Η μάχη των Τζένιφερ τώρα αρχίζει: Οι πρώην του Μπεν Άφλεκ βγάζουν μαχαίρια

Η μάχη των Τζένιφερ τώρα αρχίζει: Οι πρώην του Μπεν Άφλεκ βγάζουν μαχαίρια

«Στους δύο τρίτος δεν χωράει» λέει ο σοφός λαός, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να ισχύει σε αυτή τη σχέση. Ο λόγος για το πιο περίεργο τρίο του Χόλιγουντ τους τελευταίους μήνες: Τζένιφερ Λόπεζ, Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ.

Ήταν πριν από μερικούς μήνες όταν ο σταρ του Χόλιγουντ και η JLo πήραν την απόφαση να χωρίσουν μετά από δύο χρόνια γάμου και τα πράγματα άρχισαν από πολύ νωρίς να περιπλέκονται. Δεν πέρασε αρκετός καιρός ώσπου να μπει στο «παιχνίδι» και η Τζένιφερ Γκάρνερ, που μέσα σε όλα είναι η πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE