Άγρια δολοφονία ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Φάληρο - Τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι για να τον ληστέψουν

Άγρια δολοφονία ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Φάληρο - Τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι για να τον ληστέψουν

Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ένας 55χρονος άνδρας μέσα στην τουαλέτα πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 55χρονος φέρει χτύπημα στο κεφάλι ενώ η ταμειακή μηχανή βρέθηκε πεταμένη στο πάτωμα, ανοικτή και άδεια .

Στο πρακτορείο που βρίσκεται επί της οδού Αχιλλέως 38, έσπευσαν άμεσα στελέχη της ασφάλειας τα οποία εντόπισαν μέσα στο κατάστημα μια καραμπίνα και ένα ρόπαλο.

Να σημειωθεί ότι το κατάστημα ήταν ανοικτό και τον άτυχο άνδρα εντόπισε μια γυναίκα η οποία πήγε να παίξει Τζόκερ και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.