ΠΑΡΑ-THEMA

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος Βουλευτής για τις εκλογές του 2016! Το ανακοίνωσε επίσημα στο Facebook

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος Βουλευτής για τις εκλογές του 2016! Το ανακοίνωσε επίσημα στο Facebook

Ο επιχειρηματίας Ανδρέας Ευστρατίου με καταγωγή από την Πάφο θα είναι υποψήφιος για ακόμη μια φορά στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές τον Μάιο του 2016.

Είναι γνωστός πλέον στο ευρύ κοινό αφού θέτει υποψηφιότητα σε εκλογές για σχεδόν 20 χρόνια τώρα κάτι που αποτελεί ρεκόρ για τα κυπριακά δεδομένα. Σε μια εποχή που η κρίση επηρέασε αναπόφευκτα την κυπριακή οικονομία ο Ανδρέας Ευστρατίου δεσμεύεται να είναι δίπλα στους συμπολίτες του και να παλέψει με νύχια και με δόντια να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη περίοδος που περνά το νησί μας

Ο ίδιος μιλώντας στο ThemaOnline ανέφερε: «Βλέποντας αυτά που γίνονται γύρω μας δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Μελετώντας τα χρόνια προβλήματα της Επ. Πάφου και με το αίσθημα ευθύνης που με διακατέχει αποφάσισα να διεκδικήσω την Βουλευτική έδρα» ήταν τα λόγια του επιχειρηματία Αντρέα Ευστρατίου, ο οποίος ασχολείται με τη δημιουργία Νυφικών.

Μάλιστα από το 2007 είναι κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες για το νυφικό με τη μεγαλύτερη ουρά και πιο συγκεκριμένα 1362 μέτρα.

Ο κ. Ευστρατίου είναι ανεξάρτητος υπερκομματικός υποψήφιος και κατέρχεται ανελλιπώς σε όλες τις εκλογές από το 1996 μέχρι και σήμερα. Είναι οικογενειάρχης και πατέρας 8 παιδιών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top