ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Λάρνακας: Εντοπίστηκε γενετικό υλικό στο διαμέρισμα της 36χρονης

Φονικό Λάρνακας: Εντοπίστηκε  γενετικό υλικό στο διαμέρισμα της 36χρονης

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του προσώπου, το οποίο δολοφόνησε την 36χρονη Ντανιέλα Ρόσκα, από την Μολδαβία. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα το βράδυ της Κυριακής (1/11).

Σημαντικά τεκμήρια, τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στα ίχνη του δολοφόνου της 36χρονης Ντανιέλα Ρόσκα (βλ. φωτο), περισυνέλλεξε η Αστυνομία από το διαμέρισμα της, στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη οδό Τουζ  Χανέ στην περιοχή Μακένζυ, στη Λάρνακα. 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Σύμφωνα με  πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, εντοπίστηκαν ίχνη γενετικού υλικού (DNA), τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις. Από τα αποτελέσματα θα κριθεί και η πορεία των ερευνών. 

 

Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος της Ρόσκα. Μέχρι στιγμής την πύλη του ΤΑΕ Λάρνακας, για ανάκριση πέρασαν οκτώ άνδρες από το φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον, (καθώς υπάρχουν υποψίες ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους), αλλά και φίλες της. 

Στην Κύπρο έφθασε ήδη ο ένας εκ τον γονιό της, μόλις πληροφορήθηκε την τραγική είδηση.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι γείτονες άκουγαν φωνές και δεν έκαναν τίποτα – Πέθανε μετά από ώρες η Ντανιέλα Ρόσκα

 Ψάχνουν τον δολοφόνο της 36χρονης – Δείτε φωτογραφίες από την σκηνή!

Την εντόπισαν δεμένη πισθάγκωνα – Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 36χρονης !

 Πολλαπλά κτυπήματα στο πρόσωπο - Κτυπήθηκε με μανία η 36χρονη Rosca!

 


 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top