ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστασιάδης και Ακιντζί θα τα πουν για όλα εκτός περιουσιακού

Αναστασιάδης και Ακιντζί θα τα πουν για όλα εκτός περιουσιακού

Εντατικοποιούνται οι συνομιλίες

Θέματα, εκτός του περιουσιακού, που αφορούν όλα τα κεφάλαια και στα οποία υπάρχουν εκκρεμότητες, θα συζητήσουν στην επόμενή τους συνάντηση, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδια πηγή.

Κατά τη χθεσινή τους συνάντηση, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, στην παρουσία του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ `Εσπεν Μπαρθ Ειντε, που συνεχίστηκε με δείπνο εργασίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο κ. Ακιντζί συνέχισαν την ανταλλαγή απόψεων επί του Περιουσιακού.

Την Πέμπτη θα συζητήσουν άλλα θέματα που αφορούν όλα τα κεφάλαια στα οποία υπάρχουν διαφωνίες, με στόχο να υπάρξουν είτε συγκλίσεις είτε σμίκρυνση των διαφορών, ανέφερε στο ΚΥΠΕ η ίδια πηγή, σημειώνοντας πως οι διαπραγματευτές των δυο πλευρών θα δουν τώρα με πιο πολλή λεπτομέρεια τα κριτήρια σε σχέση με το Περιουσιακό που συζήτησαν χθες οι ηγέτες.

Το Περιουσιακό αναμένεται να ξανασυζητηθεί στη μεθεπόμενη συνάντηση των ηγετών που είναι ορισμένη για τις 18 Νοεμβρίου. `Οπως ανακοινώθηκε, θα ακολουθήσουν συναντήσεις τους στις 20, 23 και 25 του μήνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top