«Λάβρος» ο Αβέρωφ κατά της Κυβέρνησης - «Πολύ περίεργα τα μαθηματικά… το 93 μεγαλύτερο του 209»

«Λάβρος» ο Αβέρωφ κατά της Κυβέρνησης - «Πολύ περίεργα τα μαθηματικά… το 93 μεγαλύτερο του 209»

«Καρφιά» κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφορικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα τον αριθμό των αντιδημάρχων και κοινοταρχών που την απαρτίζουν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του, είναι «πολύ περίεργα τα μαθηματικά της κυβέρνησής μας… το 93 (σ.σ αριθμός αντιδημάρχων) μεγαλύτερο του 209 (σ.σ αριθμός κοινοταρχών)».

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Πολύ περίεργα τα μαθηματικά της κυβέρνησής μας… Το 93 μεγαλύτερο του 209! Πριν από μερικούς μήνες μάς έλεγαν ότι οι 93 εκλεγμένοι αντιδημαρχοι είναι πολλοί (και ηταν οντως μια σωστη πολιτικη τοποθετηση) και έπρεπε να μειωθούν. Και σήμερα ανακοίνωσε τον διορισμό 209 κοινοταρχών. Στο δημο Πολεως Χρυσοχους με 14 αντιδημαρχους, διορισε επιπροσθετα οχι 14 αλλα 15 κοινοταρχες! Η ασυνέπεια λόγων και πράξεων έχει γίνει κανόνας…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE