Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας: Κατάσχεσαν πακέτο με έξι κιλά κάνναβης - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας: Κατάσχεσαν πακέτο με έξι κιλά κάνναβης - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) εντόπισε και κατέσχεσε χθες το απόγευμα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Λευκωσία.

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στα γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών στη Λευκωσία, όπου εντόπισαν και κατάσχεσαν πακέτο που περιείχε έξι κιλά κάνναβης. Το πακέτο είχε αφιχθεί στην Κύπρο μέσω αποστολής από το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων προσώπων, τα οποία συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 47, 40, 37 και 33 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου, για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, στο Λήδρα Πάλας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δυο ηγετών μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE