Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Ελληνικής κυβέρνησης - Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Ελληνικής κυβέρνησης - Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί

Πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε χθες Παρασκευή (14.3.25) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου (15.3.25) οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης άρχισαν να προσέρχονται στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία παρουσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα.  Της τελετής ορκωμοσίας χοροστάτησε ο αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καραμούζης καθώς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος έχει μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμου. 

Μετά την ορκωμοσία του νέου αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη και των νέων υπουργών και υφυπουργών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε το Πρωτόκολλο της Ορκωμοσίας.

Στη συνέχεια, το υπέγραψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο νέος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης και οι υπόλοιποι υπουργοί και υφυπουργοί.

ΠΗΓΗ: Newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE