Μίσος και αντιπαλότητα- Δείτε την πινακίδα που τα «σπάει» για το παιχνίδι Αρσεναλ-Τοτεναμ

Μίσος και αντιπαλότητα- Δείτε την πινακίδα που τα «σπάει» για το παιχνίδι Αρσεναλ-Τοτεναμ

Μεγάλο παιχνίδι στο Αγγλικό πρωτάθλημα έχουμε αυτήν την αγωνιστική ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Τοτεναμ την Κυριακή 8/11.

Ένα Λονδρέζικο ντέρμπι μίσους και αντιπαλότητας και όλοι ετοιμάζονται για να παρακολουθήσουν είτε από το γήπεδο είτε από διάφορες μπυραρίες το συγκεκριμένο αγώνα,

Σε μία από τι πολλές Pub της Αγγλίας  λοιπόν, ο ιδιοκτήτης έβγαλε έξω από το μαγαζί του μια ταμπέλα (πινακιδά) στην οποία αναγράφεται «Οι οπαδοί της Αρσεναλ έχουν 50% έκπτωση και οι οπαδοί της Τοτεναμ να πάνε να γ@μ@ουν».

Φυσικά και ο ιδιοκτήτης του εν λόγο μαγαζιού είναι με την ομάδα του Αρσεν Βενγκερ και ετοιμάζεται για το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου με αυτό το τρόπο.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE