ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κουκουλοφόρος» με μπουλντόζα υπό τα βλέμματα αστυνομικών έστειλε στο Νοσοκομείο συμπολίτη μας! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κουκουλοφόρος» με μπουλντόζα υπό τα βλέμματα αστυνομικών έστειλε στο Νοσοκομείο συμπολίτη μας! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άγρια χαράματα επιχειρήθηκε εκ νέου έφοδος στον σταθμό Αρεδιού από τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΣΕΛ, ο οποίος συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη, μέλη της ΜΜΑΔ και μία μπουλντόζα με... απειλητικές διαθέσεις.

Πρωτοφανή τα όσα εκτυλίχθηκαν σε νέα μεταμεσονύκτια έφοδο στο Αρεδιού, όπου κτυπήθηκε νεαρός από αγνώστου ταυτότητος εκσκαφέα που οδηγούσε άνδρας, o οποίος κάλυπτε το πρόσωπό του. Το θρίλερ εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μελών της αστυνομίας.

Ο Αγγελίδης για τα συμβάντα στο Αρεδιού: «Στην αρμοδιότητα του κ. Δημητρίου το όλο θέμα. Δεν μεροληπτεί»

Συγκεκριμένα,  στις 3 το πρωί, ξημερώματα Σαββάτου (07/11), μεγάλος αριθμός αστυνομικών, κλούβες και πυροσβεστικά οχήματα κατέφθασαν στον σταθμό λεωφορείων του Τάσου Μιχαηλίδη, ενώ την ίδια ώρα στήθηκαν μπλόκα σε όλα τα οδικά σημεία που καταλήγουν στο Αρεδιού.

Στόχος της επιχείρησης ήταν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αποτροπή επεισοδίων κατά την απόπειρα επιβολής δικαστικού διατάγματος από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΣΕΛ, Ιορδάνη Ιορδάνους.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι οι εντολές δόθηκαν απευθείας από τον αστυνομικό διευθυντή Λευκωσίας, Δημήτρη Δημητρίου, που φέρεται να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Ιορδάνους, σύμφωνα με δημόσιους ισχυρισμούς του δεύτερου σε τηλεοπτικούς σταθμούς.  

Εισερχόμενος στον σταθμό, ο Ιορδάνους ανέγνωσε μεγαλοφώνως το κείμενο στον φρουρό και σε ανήλικα παιδιά στην παρουσία της αστυνομίας και στη συνέχεια έδωσε εντολές για κατάσχεση των λεωφορείων, στα οποία κατέχουν αναλογικό ποσοστό ιδιοκτησίας όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συγκινητική επιστολή 15χρονης στον Υπουργό Ιωνά Νικολάου – «Η δύναμη του κράτους είναι να κτυπάτε 15χρονα;»

Διαδήλωση… λεωφορείων του ΟΣΕΛ στο Προεδρικό - «Κύριε Αναστασιάδη, ανάλαβε τις ευθύνες σου»

Τραυματισμός 15χρονης, υπέστη νευρικό κλονισμό γυναίκα – Επιχείρηση Αστυνομίας στο Προεδρικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πρωταθλήτρια της Σκόπευσης Σ. Μιαούλη παθαίνει νευρικό κλονισμό μετά την επέμβαση της Αστυνομίας – VIDEO

Μετακίνησαν με ρυμουλκά τα λεωφορεία του ΟΣΕΛ - Ολονύχτια επιχείρηση με κλούβες και ΜΜΑΔιτες! ΦΩΤΟ - BINTEO

Τραυματίστηκε 24χρονος
Για την επιχείρηση επιστρατεύτηκαν και αυτήν τη φορά μπουλντόζες , μία από τις οποίες δεν έφερε αριθμούς εγγραφής. Όταν ο Τάσος Μιχαηλίδης  προσπάθησε να επισημάνει στους αστυνομικούς το γεγονός αυτό, ο εκσκαφέας ξεκίνησε να κατευθύνεται απειλητικά προς το μέρος του. Ακολούθως και ενώ τα μέλη της Αστυνομίας παρακολουθούσαν εν αδρανεία τα όσα εκτυλίσσονταν, ο οδηγός με την όπισθεν τραυμάτισε τον 24χρονο Ραφαήλ. Οδηγός και μπουλντόζα απομακρύνθηκαν αμέσως μετά το περιστατικό από τον σταθμό, όταν οι άνδρες της ΜΜΑΔ έκαναν... χώρο για να περάσει. Ο Ραφαήλ μεταφέρθηκε αμέσως από τον πατέρα του στις Πρώτες Βοήθειες του Γ.Ν. Λευκωσίας, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο Τάσος Μιχαηλίδης, υποστήριξε ότι επικοινώνησε με τον υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα για να του καταγγείλει τα όσα έγιναν. Ο τελευταίος φέρεται να ανέφερε: «Μα κύριε Μιχαηλίδη, ξέρετε τι ώρα είναι;» Ο κ. Νικολάου, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Μιχαηλίδης, δεν περίμενε την απάντηση και έκλεισε το τηλέφωνο.

Όσον αφορά στην κατάσταση του νεαρού, τραυματίστηκε στο πόδι ενώ μέχρι αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου του χορηγούνται ορροί και γίνονται επιπλέον εξετάσεις από τους επί καθήκοντι ιατρούς. 

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά μεταμεσονύχτια επιχείρηση σε  βάρος του Τάσου Μιχαηλίδη, ο οποίος ως γνωστόν κινείται νομικά κατά μετόχων του ΟΣΕΛ, που καταγγέλλονται πως με τη στάση τους κατασπαταλούν χρήματα του δημοσίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top