ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οριστικό! Για ανθρωποκτονία και πρόκληση θανάτου εξ αμελείας ο Ι.Κυριακίδης - Στις 16 Δεκεμβρίου!

Οριστικό! Για ανθρωποκτονία και πρόκληση θανάτου εξ αμελείας ο Ι.Κυριακίδης - Στις 16 Δεκεμβρίου!

Κατηγορίες για αδικήματα ανθρωποκτονίας και πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, αντιμετωπίζει ενώπιον της δικαιοσύνης ο 48χρονος Ιωάννης Κυριακίδης, ο οποίος προκάλεσε τον άδικο θάνατο του Στέφανου Γεωργίου από το Κολόσσι.

Ο Κυριακίδης αντιμετωπίζει συνολικά 18 κατηγορίες, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού για τις 16 Δεκεμβρίου. 

Ρεπορτάζ: Ιωάννα Μάντζιηπα 

Η ανακριτική ομάδα εισηγήθηκε στην Νομική Υπηρεσία όπως ο 48χρονος παραπεμφθεί σε απευθείας δική στο Κακουργιοδικείο για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, σύμφωνα με το άρθρο του νόμου 205 και 201.

Ήδη οι ανακριτές βρίσκονται (10/11) στην Νομική Υπηρεσία, λαμβάνοντας εκ νέου οδηγίες για την υπόθεση αυτή. Το ογκωδέστατο υλικό που έχουν στην κατοχή τους, στοιχειοθετεί υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα, την Τρίτη (10/11) οι δικαστές του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού βρέθηκαν στο Γ.Ν Λεμεσού όπου θα καταχωρηθεί η υπόθεση εναντίον του 48χρονο.

Να υπενθυμίζουμε πως ο Κυριακίδης είχε αφεθεί ελεύθερος την Κυριακή (08/11), ενώ όπως ο ίδιος αναφέρει, δεν θυμάται τίποτα για το τραγικό συμβάν.

Η δική πραγματοποιείται στο Γ. Ν Λεμεσού καθώς ο 48χρονος φέρει σοβαρό τραύμα στο πόδι και στο ισχίο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν στα χέρια τους από τη Δευτέρα (09/11) το απόγευμα τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων που αποδεικνύουν ξεκάθαρα πως ο Κυριακίδης οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης και κάνναβης).

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top