Κατέθεσε ο Αναστασιάδης για το «Κράτος Μαφία» - «Αρχίζει να αποδομείται ο λαϊκισμός και ο μηδενισμός»

Κατέθεσε ο Αναστασιάδης για το «Κράτος Μαφία» - «Αρχίζει να αποδομείται ο λαϊκισμός και ο μηδενισμός»

Η σημερινή ημέρα (28/04) είναι «καθοριστικής σημασίας» γιατί ξεκινά η αποδόμηση του λαϊκισμού, του μηδενισμού, της κακοήθους συκοφαντίας και της εκδικητικής δημοσιογραφίας, δήλωσε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, εξερχόμενος από τα γραφεία της Αρχής κατά της Διαφθοράς, στη Λευκωσία, όπου παρουσιάστηκε τη Δευτέρα, προκειμένου να καταθέσει για την έρευνα, που διεξάγει η Αρχή για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

«Αποτελεί μια καθοριστική ημέρα, που ξεκινά από δική μου πλευράς, να αποδομείται ο λαϊκισμός ο μηδενισμός, η κακοήθης συκοφαντία και η εκδικητική δημοσιογραφία. Πέραν τούτου δεν έχω να δηλώσω τίποτα άλλο», είπε συγκεκριμένα ο κ. Αναστασιάδης.

Ο τέως Πρόεδρος, ο οποίος πρόσφατα εξέδωσε το βιβλίο του «Ο Συκοφάντης» επιχειρώντας να απαντήσει σε ισχυρισμούς του δημοσιογράφου και τέως συνεργάτη του, συνοδευόταν το πρωί από τον δικηγόρο του, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη.

Η διαδικασία της κατάθεσης του κ. Αναστασιάδη ενώπιον της Αρχής, είναι προγραμματισμένο να συνεχιστεί την Τρίτη, την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE