ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η αεροπορική τραγωδία στην Αίγυπτο φέρνει τουρίστες στην Κύπρο

Η αεροπορική τραγωδία στην Αίγυπτο φέρνει τουρίστες στην Κύπρο

Αύξηση παρατηρείται στο τουριστικό ρεύμα προς την Κύπρο μετά την αεροπορική τραγωδία που σημειώθηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», πέραν των εννέα πτήσεων από την Μόσχα και άλλες έξι από την Αγία Πετρούπολη εβδομαδιαίως έχουν εξασφαλιστεί για την Κύπρο.

Αυτή η ρύθμιση θα ισχύσει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου με το πρόσθετο τουριστικό ρεύμα να ανέρχεται στους 20.000 επισκέπτες. Προσπάθεια της κυβέρνησης όπως και των αρμόδιων Υπουργείων είναι να επεκταθούν αυτές οι ρυθμίσεις με Ρώσους τουριστικούς πράκτορες έως και τα τέλη Μαρτίου του 2016.

Ήδη αρκετοί ξενοδόχοι και όχι μόνο κυρίως στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού πέραν της ρωσικής αγοράς φαίνεται ότι ανάλογες αλλαγές παρατηρούνται και από πλευράς Βρετανών ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Ενδεικτική ήταν και η δήλωση του δημάρχου Αγίας Νάπας στο ΚΥΠΕ Γιάννη Καρούσου, ο οποίος σημείωσε ότι ξενοδοχεία και επιχειρήσεις στην περιοχή θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου προκειμένου να φιλοξενήσουν  ξένους επισκέπτες, οι οποίοι θα προτιμήσουν την χώρα μας μετά την τραγική αεροπορική τραγωδία στην Αίγυπτο.        

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top