ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραίτηση Ανδρέα Μασούρα από Κίνημα Οικολόγων

Παραίτηση Ανδρέα Μασούρα από Κίνημα Οικολόγων

Την παραίτηση του από από Αντιπρόεδρος και μέλος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών υπέβαλε χτες με επιστολή του προς την Πολιτική και Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος ο Ανδρέας Μασούρας.

Στην επιστολή του ο Ανδρέας Μασούρας αναφέρει «με ιδιαίτερη πικρία, πως ένα κουρασμένο πλέον Κίνημα δεν μπορεί και δεν έχει κάτι να προσφέρει στη νέα γενιά» και πως «η μη ανανέωση στελεχών και νέων ανθρώπων, η οικογενειοκρατία και ο παλαιοκομματικός χαρακτήρας του ως προς αντιλήψεις, διαχειρίσεις και δομές (π.χ. ζητήματα συμμετοχικότητας και εναλλαξιμότητας), αποτελούν και τις κύριες αιτίες της καθήλωσης του και της μη αποδοχής του από την κοινωνία».

Αναφέρει επίσης ότι ένα πράσινο και οικολογικό Κίνημα, για να θεωρείται οικολογικό πρέπει να συμπεριφέρεται κατάλληλα και όχι απλά να φαίνεται και ότι ο εκτροχιασμός από τις θεμελιώδεις βασικές αρχές και αξίες της Πολιτικής Οικολογίας αλλά και ευρύτερα του Οικολογικού Κινήματος είναι δυστυχώς εμφανής.

Ο Ανδρέας Μασούρας αναφέρεται στην επιστολή του και στις συζητήσεις που είχα κάνει τόσο με τον Πρόεδρο του Κινήματος όσο και με άλλα στελέχη εκφράζοντας τις ανησυχίες του χωρίς όμως ουσιαστικό αντίκρισμα.

«Ως νέος είμαι πεπεισμένος πως σε ένα τέτοιο κουρασμένο πολιτικό κίνημα δεν έχω κάτι άλλο να προσφέρω» προσθέτει και καταλήγει ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί τα ιδανικά, τις αξίες και τις αρχές της Πολιτικής Οικολογίας από μάχιμα χαρακώματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top