ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου Γ. Χαραλάμπους «τσάκωσε» υφιστάμενό του για τροχαίες παραβάσεις!

Ο διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου Γ. Χαραλάμπους «τσάκωσε» υφιστάμενό του για τροχαίες παραβάσεις!

Ως αστυνομικός κατάγγελλε κόσμο για τροχαίες παραβάσεις, όμως θα έπρεπε να… καταγγείλει πρώτα τον εαυτό του!

Ο λόγος για αστυνομικό της Τροχαίας Αρχηγείου που υπηρετεί στην Πάφο και κατέληξε ο ίδιος στο τμήμα για παραβάσεις του κώδικα οδικής ασφάλειας!

Του Φάνη Μακρίδη

Συγκεκριμένα, όπως έγκυρα πληροφορούμαστε, ο εν λόγω αστυνομικός του τμήματος της Τροχαίας Αρχηγείου συνελήφθη νωρίς το πρωί της Πέμπτης (12/11) να οδηγεί το προσωπικό του όχημα χωρίς άδεια κυκλοφορίας (ήταν διαγραμμένο) και  χωρίς να μεριμνήσει ώστε το αυτοκίνητό του να περάσει από τεχνικό έλεγχο (MOT). 

Η έρευνα, μάλιστα, έγινε από τον διευθυντή της Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκη Χαραλάμπους, ο οποίος μετά από πληροφορίες που συνέλεξε, φρόντισε να μεταβεί στο χωριό Αυδήμου της Λεμεσού να επιληφθεί ο ίδιος του θέματος.

Πράγματι, όταν σταμάτησε τον αστυνομικό διαπίστωσε ότι ο ίδιος δεν ήταν νομοταγής και τον οδήγησε στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό, υποβάλλοντάς τον στη διαδικασία στην οποία υποβάλλονται και οι πολίτες σε ανάλογες περιπτώσεις.

Είναι φανερό ότι ο Γιαννάκης Χαραλάμπους ήθελε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς τα μέλη της αστυνομικής δύναμης αλλά και γενικότερα στην κοινωνία. Και μάλλον πέτυχε απόλυτα τον στόχο του.

Ο αστυνομικός αντιμετωπίζει και πειθαρχικές ευθύνες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top