Τραγωδία στα Χανιά: Πέθανε 56χρονος σε γαμήλιο γλέντι

Τραγωδία στα Χανιά: Πέθανε 56χρονος σε γαμήλιο γλέντι

Ένας 56χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών πέθανε ξαφνικά ενώ βρισκόταν σε γαμήλιο γλέντι στα Χανιά.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, τo τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων, ενώ σήμερα Τετάρτη συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο πατέρα.

Ο 56χρονος, ένιωσε αδιαθεσία κατά την διάρκεια του γλεντιού και σηκώθηκε να βγει έξω για να πάρει αέρα, ωστόσο υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Στο σημείο έσπευσε ΕΚΑΒ ενώ έγιναν και πολλές προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ωστόσο ο 56χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.