Σεισμός τώρα 5 Ρίχτερ στην Τουρκία

Σεισμός τώρα 5 Ρίχτερ στην Τουρκία

Σεισμός μεγέθους 5 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή του Κουλού της Τουρκίας

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ο σεισμός έλαβε χώρα 14 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Κουλού, λίγο μετά τις 15:45 (τοπική ώρα). 

Μάλιστα, το  Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο αναφέρει ότι ο σεισμός έγινε αισθητός σε κατοίκους ακόμα και 200 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δόνησης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE