Μεταναστευτικό: Ο Πρόεδρος Τραμπ ξεσπά εναντίον του Ανώτατου Δικαστηρίου

Μεταναστευτικό: Ο Πρόεδρος Τραμπ ξεσπά εναντίον του Ανώτατου Δικαστηρίου

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή φραστική επίθεση εναντίον του κορυφαίου θεσμού της δικαιοσύνης της χώρας του, μερικές ώρες αφού αυτός ο τελευταίος απέρριψε το αίτημα της Κυβέρνησής του να επιτρέψει τις απελάσεις μεταναστών από τη Βενεζουέλα με την επίκληση νόμου περί «αλλοδαπών εχθρών», που δεν είχε εφαρμοστεί στο παρελθόν παρά μόνο σε περιόδους πολέμου.

«Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ δεν με αφήνει να κάνω αυτό για το οποίο εκλέχτηκα», είπε.

«Αυτή η απόφαση θα έχει αποτέλεσμα να αφεθούν περισσότεροι εγκληματίες να έρθουν μαζικά στη χώρα μας, κάτι που θα κάνει μεγάλο κακό στον αγαπημένο μας αμερικανικό λαό», εξεμάνη ο Ρεπουμπλικάνος μέσω Truth Social. Υπογράμμισε ακόμη πως σημαίνει ότι «για να απελαθούν» μετανάστες θα χρειάζεται «μακρά» και «δαπανηρή» δικαστική διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE